voor wie?

Pas als je moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou… Paulo Coelho

Voor wie zijn de programma`s bij aardkern natuurcoaching geschikt?

Wandelcoaching is geschikt voor iedereen die vastloopt met vragen of dilemma`s die er bij je spelen. Burn-out, angst, verlies, stress, relaties of werk. Jouw conditie is mijn uitgangspunt.

Reconnecting is opnieuw fysiek contact maken met je eigen natuur door al je zintuigen bewust in te zetten. Een natuurlijke reset als tegenwicht voor information overload of een overprikkeld brein.

Shinrin yokude helende kracht van bosbaden- is echt iets voor jou als je vermoeid, gestrest of opgebrand bent. Ervaar in slow motion tempo hoe heilzaam een dagdeel in het bos op je inwerkt.

Begeleid tuinwerk is voor jou geschikt als een zinvolle dagbesteding als een betaalde baan om wat voor reden dan ook niet lukt. In onze mooie moestuin kun je gedurende het hele jaar aan de slag in je eigen tempo. Je ervaart de seizoenen en ziet onder je handen hoe alles op zijn eigen tijd groeit, bloeit, vruchten en zaden geeft in de natuurlijke kringloop.

Bij aardkern natuurcoaching help ik je op jouw weg..

De huidige beperkingen zijn geen belemmering voor natuurcoaches!

natuurcoaching

dead end street

In de huidige verwarrende tijd kan het lastig zijn om goed in jezelf verankerd te blijven. Veel mensen ervaren stress, onrust, onzekerheid en angst. Een gevoel niet echt verbonden te zijn met anderen en de omgeving waarin je leeft. We leven momenteel in een gigantisch sociaal experiment. Enkele generaties geleden waren we nog grotendeels een zelfredzame plattelandsbevolking die leefde en werkte in een natuurlijke omgeving. We zijn in korte tijd een hoog technologisch ontwikkelde, afhankelijke en verstedelijkte samenleving geworden zonder dat onze genen wezenlijk zijn veranderd. Nu leven en werken veel moderne mensen een groot deel van hun dag in een virtuele werkelijkheid. Dit blijft niet zonder gevolgen..

Door je opnieuw met jouw aardse kern te verbinden kun je loskomen uit de dagelijkse tredmolen

Stress, depressie, angst- en gedragsstoornissen, diabetes, hart- en vaatziekten, burn-out, extreme vermoeidheid, slaapproblemen, overprikkeling, huilbuien, neerslachtigheid, emotionele overbelasting, prikkelbaarheid en paniekaanvallen zijn uitingen van ons overbelaste systeem. Het uit zich vaak na langdurige roofbouw op lichaam en geest. In beweging komen in de natuur lost blokkades op en brengt ruimte in je hoofd en in je lijf. Natuurcoaching is een vorm van personal coaching. We gaan naar buiten en maken gebruik van wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Door je opnieuw met jouw aardse kern te verbinden kun je loskomen uit de dagelijkse tredmolen. lees meer

Het verhaal van een Chinese boer..

“We do not “come into” this world; we come out of it, as leaves from a tree. ”

― Alan Wilson Watts

            morgen begin ik
           is een veelgehoorde zin, 
            vandaag is mooier

Ben je benieuwd geworden? Neem dan contact met me op.