Welkom bij aardkern natuur coaching

wandel coaching
Wat fijn dat je dit bericht leest!

Wil je opnieuw verbinding met je natuur door natuur coaching?

Bij aardkern natuurcoaching help ik je op weg met vragen over burn-out, angst, stress, relaties, werk, sociale mediagebruik en of andere levensvragen. We werken in en mét de prachtige natuur in Friesland, Drenthe en Groningen. lees meer

natuurcoach Romke Wijma

Over mij:
Mijn naam is Romke Wijma en ik woon in het landelijke Siegerswoude, Friesland. Een groot deel van mijn leven ben ik werkzaam in de natuurvoedingssector met voornamelijk kwaliteit als mijn specialiteit. Samen met mijn levenspartner Ida de Vries bestieren we theeschenkerij Bellefleur en een grote sier – en moestuin waarin we o.a vele soorten pompoenen en kalebassen kweken. We hebben 4 volwassen kinderen. lees meer

Ben je benieuwd geworden? Neem dan contact met me op.

Telefoon: 0512-302977 of 06-18317144
email: info@aardkern.nl

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *